Skābo kāpostu biezputra ar krikumiem

Sastāvdaļas

  • Skābie kāposti
  • Auzu pārslas
  • Kūpināta, cauraugusi cūkgaļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Skābos kāpostus nelielā ūdens daudzumā vāra gatavus.( ja tie ir gadījušies pārāk skābi, pirmo novārījumu nolej ,ja vajag sāli ,pieber).
  2. Gataviem kāpostiem pieber tik daudz auzu pārslu, lai piebriestot, ēdiens iznāktu biezputras biezumā un maisot vēl mazliet pavāra.
  3. Kūpināto gaļu, labāk jau mājas kūpinājumu ,jo tas būs aromātiskās,sagriež kubiciņos, uz pannas sacepina un ar visiem tauciņiem iemaisa biezputrā.
  4. Ēdiens iznāk garšīgs,sātīgs un īsti piemērots ziemai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi