Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Skābo kāpostu biezputra ar krikumiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Skābie kāposti
  • Auzu pārslas
  • Kūpināta, cauraugusi cūkgaļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Skābos kāpostus nelielā ūdens daudzumā vāra gatavus.( ja tie ir gadījušies pārāk skābi, pirmo novārījumu nolej ,ja vajag sāli ,pieber).
  2. Gataviem kāpostiem pieber tik daudz auzu pārslu, lai piebriestot, ēdiens iznāktu biezputras biezumā un maisot vēl mazliet pavāra.
  3. Kūpināto gaļu, labāk jau mājas kūpinājumu ,jo tas būs aromātiskās,sagriež kubiciņos, uz pannas sacepina un ar visiem tauciņiem iemaisa biezputrā.
  4. Ēdiens iznāk garšīgs,sātīgs un īsti piemērots ziemai.
Receptes.lv Iesaka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas