Gardēžu zostīte

Sastāvdaļas

  • Aļņa gaļas mīkstums
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Sāls
  • Pipari malti
  • Baziliks
  • Majorāns
  • Smaržīgie pipari

Pagatavošana

90 min.
  1. Gaļu sagriež strēmelītēs un pastipri apcep lai pielejot ūdeni ,tas būtu tumši brūns.Piecep ari sipolus un ķiplokus,pieliek visas garšvielas un pārlej ar ūdeni.Sautē līdz gaļa mīksta pa laikam papildinot ar ūdeni.krejumu neliek.Pasniedz ar rīsiem ,kuri sacepti ar sarīvētiem burkāniem un karija pulveri.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi