Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Fraņču sīpolu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 75 g sviesta
  • 4 vidēja lieluma sīpoli
  • 2 lauru lapas
  • 1 ēdamkarote miltu
  • 1.5 l gaļas buljona
  • 100 ml baltvīna
  • 4 -6 šķēles franču bagetes
  • 150 g sarīvēta Gruyère siera (var izmantot arī citu labi kūstošu sieru)
  • Sāls, pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz pannas sviestā apcep smalki sagrieztus sīpolus un lauru lapas līdz sīpoli kļūst zeltaini brūni.
  2. Pievieno miltus un pacep vēl dažas minūtes. Pievieno karstu buljonu, sāli, piparus un vāra apmēram 20 minūtes, tad pievieno vīnu un karsē līdz vārīšanas temperatūrai.
  3. Bagetes šķēles 150 grādu temperatūrā apep cepeškrāsnī līdz tās kļūst zeltainas.
  4. Zupu salej karstumizturīgos traukos un pievieno sagrieztus bagetes kubiciņus. Pārkaisa ar sarīvētu sieru un ievieto līdz 250 grādiem uzkarsētā cepeškrāsnī uz laiku, kamēr siers ir izkusis.
  5. Pasniedz uzreiz.
  6. Ja negribas, lai maizes grauzdiņi izmirkst, tos var pasniegt atsevišķi ar sieru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas