Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Raibais biezpiens

Raibais biezpiens

FOTO: Depositphotos.com

Baudāmi kā salāti liekot uz šķīvīša vai kā skaista uzkoda uzliekot uz čipsiem. Ja čipsus neatzīstat var aizvietot ar sāļajiem krekeriem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g biezpiena
  • 1 liels tomāts
  • 100 g krabju vai lašu nūjiņu
  • Dilles
  • Mazliet sāls
  • Citronpipari
  • Krējums un majonēze vienādās daļās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Sagriež tomātu gabaliņos, krabju nūjiņas- kubiciņos un pievieno biezpienam.
  2. Daļu diļļu sasmalcina un iemaisa krējuma - majonēzes mērcē.
  3. Mērci pievieno biezpienam, papildina ar garšvielām.
    Ja šo ēd vakarā un gribas mazliet pikantāku, var pievienot saspiestu ķiploku.

    Labu apetīti!
    Mērci pievieno biezpienam, papildina ar garšvielām. 
Ja šo...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas