Dārzeņu biezzupa ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 100 gr vārītas vistas gaļas
  • Vistas buljons
  • 1 neliels kartupelis
  • 1 neliels burkāns
  • ¼ neliela puķkāposta
  • ½ kolrābja
  • Saldais krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu novāra un sīki sagriež.
  2. Dārzeņus vāra vistas buljonā ,kurā tika vārīta gaļa.
  3. Kad dārzeņi mīksti, tos ar visu šķidrumu liek mikserī un sakuļ.
  4. Pēc tam pievieno sagriezto gaļiņu un pielej saldo krējumu pēc vajadzības.
  5. Visu vēl mazliet uzkarsē.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi