Banāni ar bifšteku austrāliešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 600 g lielopu gaļas
  • 2 ēdk. sviesta
  • 1 ola
  • 1 olas dzeltenums
  • 2 banāni
  • 3 ēdk. salda krējuma
  • 1 ēdk.miltu
  • Sāls cukurs maltie pipari
  • Rīvmaize
  • 1 ēdk. mārrutku
  • Zaļumi

Pagatavošana

60 min.
  1. gaļu sagriež plānās šķēlēs un izdauza. pannā izkausē sveistu un apcep bifšteku ~ 8 min.
  2. banānus gareniski pārgriež uz pusēm, apviļā miltos, pārkaisa ar sāli, pipariem, apviļā rīvmaizē un cep atlikušajā sviestā. gatavajam bifštekam uzber garšvielas un tur siltumā. saldo krējumu sajauc ar mārrutkiem un miltiem, tad maisot pievieno mērcei, kas palikusi no bifšteka cepšanas. mērcei pieber garšvielas, pārlej bifštekam un pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi