Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Teļa gaļas un dārzeņu sautējums podiņā

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g Teļa gaļa
  • 3 -5 Kartupeļi
  • 3 Burkāni
  • ½ Kabacis
  • 1 Čili
  • ½ Sīpols
  • 1 Buljona kubiciņš
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Teļa gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep. Gaļu ar apceptu sīpolu, apceptu čili, siltu ūdeni, garšvielām un sadrupinātu buljonu liek sautējamā podiņā iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī uz 200C. Pa to laiku sagriež burkānus šķēlītēs un apceptus pievieno gaļai. Pēc brīža pievieno nelielos gabalos sagrieztus kartupeļus. Kabačus sagriež šķēlītēs, nedaudz apcep un iemaisa sautējumā. Uzdrupina kaltētu baziliku vai kādu citu garšvielu un atstāj cepeškrāsnī vēl uz 20-30 minūtēm 150C.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skudru pūznis

Skudru pūznis

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas