Teļa gaļas un dārzeņu sautējums podiņā

Sastāvdaļas

  • 400 g Teļa gaļa
  • 3 -5 Kartupeļi
  • 3 Burkāni
  • ½ Kabacis
  • 1 Čili
  • ½ Sīpols
  • 1 Buljona kubiciņš
  • Garšvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. Teļa gaļu sagriež nelielos gabaliņos un apcep. Gaļu ar apceptu sīpolu, apceptu čili, siltu ūdeni, garšvielām un sadrupinātu buljonu liek sautējamā podiņā iepriekš uzsildītā cepeškrāsnī uz 200C. Pa to laiku sagriež burkānus šķēlītēs un apceptus pievieno gaļai. Pēc brīža pievieno nelielos gabalos sagrieztus kartupeļus. Kabačus sagriež šķēlītēs, nedaudz apcep un iemaisa sautējumā. Uzdrupina kaltētu baziliku vai kādu citu garšvielu un atstāj cepeškrāsnī vēl uz 20-30 minūtēm 150C.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi