Nediētiskā omlete

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 4 šķēles šķiņķa
  • 3 šķēles pīrādziņu speķa
  • ½ paciņas majonēzes
  • 4 šķēles siera
  • Šļuka piena
  • 2 saujas marinētu šampinjonu
  • Garšvielas pēc ieskatiem

Pagatavošana

1 min.
  1. Ļoti smalkos salmiņos sagriež gaļu, šampinjonus, sieru. Olas saputo ar šķipsniņu sāls un putojot pielej klāt majonēzi. visu kārtīgi sapoto. Olu masā iemaisa gaļu, sieru un šampinjonus. Cep kā jabkuru omleti. Sanāk diezgan pasāļa, tādēļ garšvielas ar sāli nelietot. Pat cilvēkams, kas parasti daudz ēd, pietiek ar ¼ daļu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi