Maltās vistas gaļas kotletes

Sastāvdaļas

  • Maltās vistas gaļa 500gr
  • Sīpols 1
  • Ķiploka daiviņa 1-2
  • 2 olas
  • Dažas ēdk.milti
  • Dažas ēdk.cietes
  • Ķimenes pustējkarote
  • Vegeta pēc garšas
  • Piens pusglāze
  • Karijs pustējkarote
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. sīpolu smalki sagriež.ķiplokus spiest caur spiedi.visas sastāvdaļas kopā kārtīgi samaisa(var putot mikserī)viendabīgā masā.ar ēdamkaroti masu liek uz sakarsētās pannas un kotletes cep no abām pusēm gatavu.siltās ēd kopā ar kartupeļu biezeni vai makaroniem,aukstās var uz maizes.
  2. var vistas gaļas vietā ņemt tītaru gaļu.

Komentāri

Agnese Rapa 30. aprīlis 20:54
Ļoti labi sanāca! Uzpūtās:) Un ķimenes pat ļoti patīk, kad uzkožās.
Klāvs 2016. gada 16. maijs 16:42
Man sanāca mīkstākas nekā parasti kad taisu kotletes bet bija ļoti garšigi
sandra 2010. gada 16. jūlijs 15:53
es pameginaju un jasaka ka labi garsoja ,karijs dod ipasu garsu un krasu ari,man tik tas kimenes negarsoja,domaju ka var iztikt bez tam ,bet visa visuma garsigi

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi