Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Ābolu ievārījums ar kanēli

Ābolu ievārījums ar kanēli

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 - 4 kg ābolu
  • 1.5 - 1,5 glāzes cukura (atkarībā kādi ir āboli-skābi vai saldi)
  • 1 - 2 glāzes ūdens
  • 1 tējk. kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež gabaliņos.
  2. Liek katlā ābolus, pielej ūdeni, vāra, kamēr āboli izšķīduši, mazliet sabiezē.
  3. Pievieno cukuru, pavāra maisot kādas 20 minūtes, beigās pievieno kanēli, pavāra 5min.
  4. Pilda tīrās dezinficētās burciņās, aizvāko ar metāla vāciņiem.
  5. Ūdens vietā var ņemt paštaisītu ābolu sulu, tad cukura mazāk ņemt.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas