Ābolu ievārījums ar kanēli

5 1
Ābolu ievārījums ar kanēli
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 3 - 4 kg ābolu
  • 1.5 - 1,5 glāzes cukura (atkarībā kādi ir āboli-skābi vai saldi)
  • 1 - 2 glāzes ūdens
  • 1 tējk. kanēļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Ābolus nomizo, izgriež serdes, sagriež gabaliņos.
  2. Liek katlā ābolus, pielej ūdeni, vāra, kamēr āboli izšķīduši, mazliet sabiezē.
  3. Pievieno cukuru, pavāra maisot kādas 20 minūtes, beigās pievieno kanēli, pavāra 5min.
  4. Pilda tīrās dezinficētās burciņās, aizvāko ar metāla vāciņiem.
  5. Ūdens vietā var ņemt paštaisītu ābolu sulu, tad cukura mazāk ņemt.
  6. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Sergejs 2016. gada 28. septembris 15:48
Šis ir ļoti garšīgs
Sabīne 2013. gada 8. oktobris 14:22
Paldies! Palīdzēja! :)
Alise Vasiļjeva 2010. gada 28. septembris 20:18
Paldies, man noderēja mājturība! :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konservējumi