Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Āfrikas zemes riekstu zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes sakapātu sīpolu
  • 1 ēdamkarote eļļas
  • ½ tējkarote kajēnas piparu
  • 1 tējkarote rīvēta svaiga ingvera
  • 1 glāze sakapātu burkānu
  • 2 glāzes sakapātu saldo vai parasto kartupeļu
  • 4 glāzes dārzeņu buljona vai ūdens
  • 2 glāzes tomātu sulas
  • 1 glāze riekstu sviesta
  • 1 ēdamkarote cukura
  • Kapāti lociņi
  • Kapāti grauzdēti zemes rieksti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sautē sīpolus eļļa līdz tie kļūst caurspīdīgi.
  2. Pievieno kajēnas piparu, ingveru un burkānus, sautē vēl pāris minūtes.
  3. Pievieno kartupeļus un buljonu (ūdeni) un uz lēnas uguns vāri, līdz dārzeņi ir mīksti.
  4. Virtuves kombainā vai blenderī ieliec tomātu sulu un visus dārzeņus no zupas un mal, līdz masa ir gluda. Ja nepieciešams, pievieno mazliet buljona.
  5. Ieliec masu atpakaļ katlā un pievieno riekstu sviestu. Maisi un vāri uz lēnas uguns, līdz zupa ir gluda. Pievieno cukuru. Vāri līdz tā ir karsta, bet uz ļoti lēnas uguns, lai nepiedeg.
  6. Pirms pasniegt galdā, uzkaisi zupai lociņus un riekstus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas