Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vista ķīniešu gaumē ar ananāsiem

Vista ķīniešu gaumē ar ananāsiem

FOTO: Shutterstock.com

Vienkārši pagatavojama un ļoti garda vistiņa ķīniešu gaumē.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 600 g vistas fileja
  • 2 ēd. k. kartupeļu ciete
  • sojas mērce pēc garšas
  • 1 gabaliņš ingvera (īkšķa lieluma)
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 250 g konservēti ananāsi vieglā sīrupā
  • 2 saldās paprikas
  • 1 burkāns
  • 2 sīpoli
  • 100 ml tomātu mērces
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un aplej ar sojas mērci, uz smalkās rīves pierīvē ingveru, ķiplokus un atstāj, lai ievelkas uz kādām 10 min.
  2. Burkānus sagriež plānās ripiņās vai salmiņos, viegli apcep, pievieno daivās sagrieztus sīpolus un papriku, kura sagriezta kvadrātos; pievieno tomātu mērci un sautē uz lēnas uguns.
  3. Vistas filejas gabaliņus apviļā kartupelu cietē un liek cepties sakarsētā pannā, līdz tie iegūst zeltainu brūnumu, pievieno gabaliņos sagrieztus ananasus, apcep.
  4. Vistu ar ananāsiem pievieno sautējumam. Ja liekas, ka par maz sāls, var pieliet sojas mērci.
  5. Kad burkāni un gaļa mīksta, var sākt ēst. Vislabāk ar rīsiem!
    Kad burkāni un gaļa mīksta, var sākt ēst. Vislabāk ar rīsiem...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Biezpiena sacepums "Maigoņa brālis" kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas