1. Vistas fileju sagriež strēmelītēs un aplej ar sojas mērci, uz smalkās rīves pierīvē ingveru, ķiplokus un atstāj, lai ievelkas uz kādām 10 min.
2. Burkānus sagriež plānās ripiņās vai salmiņos, viegli apcep, pievieno daivās sagrieztus sīpolus un papriku, kura sagriezta kvadrātos; pievieno tomātu mērci un sautē uz lēnas uguns.
3. Vistas filejas gabaliņus apviļā kartupelu cietē un liek cepties sakarsētā pannā, līdz tie iegūst zeltainu brūnumu, pievieno gabaliņos sagrieztus ananasus, apcep.
4. Vistu ar ananāsiem pievieno sautējumam. Ja liekas, ka par maz sāls, var pieliet sojas mērci.
5. Kad burkāni un gaļa mīksta, var sākt ēst. Vislabāk ar rīsiem!

Foto: Shutterstock.com