Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Āboli rītasvārkos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 lieli skābi āboli (ideāli - antonovka)
  • Rozīnes
  • Kanēlis
  • Cukurs
  • 200 g biezpiens
  • 200 g margarīns
  • 200 g milti
  • Cepamais pulveris
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vispirms uztaisa biezpiena mīklu: samīca kopā biezpienu, atlaidinātu margarīnu, miltus un cepamo pulveri.
  2. Nomizo veselus ābolus un izdobj serdes. Vēlams apakšdaļu "aizkorķēt" ar ābola gabaliņu.
  3. Izdobtajā caurumā gandrīz līdz augšai ieber rozīnes, kanēli un cukuru.
  4. Šādi sagatavotus ābolus "ietin" mīklā tā, lai pats augšgals paliek vaļā. Mīklu var izrullēt kā palielu plācenīti, aptuveni 3-5 mm biezumā. Vidū uzlikt ābolu un sacelt uz augšu "plācenīša" malas.
  5. Liek uz pannas un šauj krāsnī cepties, līdz mīkla paliek zeltaini brūna.
  6. Ābolus atdzesē un apkaisa ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas