Kāļi ar gaļas pildījumu

Sastāvdaļas

  • 8 vidēji lieli kāļi
  • 2 gl.krējuma mērces
  • 2 ēd.k.sarīvēta siera
  • PILDĪJUMAM
  • 300 g cūkas vai jēra gaļas mīkstuma
  • 1 ½ ēd.k.rīsu
  • Sāls
  • Maltie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāļus vāra gandrīz mīkstus.
  2. Nomizo, nogriež vāciņus un ar tējkaroti izdobj vidus,atstājot 1-1½ cm biezu maliņu.
  3. Kāļos liek pildījumu, pārlej ar krējuma mērci un cepeškrāsnī cep gatavus.
  4. Isi pirms gatavības pārkaisa ar sieru.
  5. PILDĪJUMAM: gaļu samaļ, pievieno pusgatavus rīsus, sāli, piparus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi