Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pienā sautēta zivs

Pienā sautēta zivs

FOTO: Iveta Skaba

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zivis (heks, putasu vai cita)
  • Piens
  • Burkāns
  • Sīpols
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Zivis notīra, ja iespējams atbrīvo no asakām, sagriež gabaliņos.
    Zivis notīra, ja iespējams atbrīvo no asakām, sagriež gabali...

    FOTO: Iveta Skaba

  2. Miltus sajauc ar sāli un pipariem.
    Miltus sajauc ar sāli un pipariem.

    FOTO: Iveta Skaba

  3. Zivs gabaliņus panē sāls-miltu maisījumā un cep brūnus, kārto sautējamajā katlā.
    Zivs gabaliņus panē sāls-miltu maisījumā un cep brūnus, kārt...

    FOTO: Iveta Skaba

  4. Burkānus sarīvē, sīpolu sasmalcina un apcep tajās taukvielās, kas palikušas no zivīm. Pārliek zivīm.
    Burkānus sarīvē, sīpolu sasmalcina un apcep tajās taukvielās...

    FOTO: Iveta Skaba

  5. Pielej pienu tā, lai zivis un burkāni būtu apņemti.
    Pielej pienu tā, lai zivis un burkāni būtu apņemti.

    FOTO: Iveta Skaba

  6. Sautē uz lēnas uguns, kamēr burkāni mīksti. Pievieno vajadzīgās garšvielas un bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem (dilles, lociņi, pētersīļi u.c.).
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pildīts cūkgaļas pavēderes cepetis pienā ar āboliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas