Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pienā sautēta zivs

Foto: Iveta Skaba
Pagatavošana
45 min
1. Zivis notīra, ja iespējams atbrīvo no asakām, sagriež gabaliņos.
Foto: Iveta Skaba
2. Miltus sajauc ar sāli un pipariem.
Foto: Iveta Skaba
3. Zivs gabaliņus panē sāls-miltu maisījumā un cep brūnus, kārto sautējamajā katlā.
Foto: Iveta Skaba
4. Burkānus sarīvē, sīpolu sasmalcina un apcep tajās taukvielās, kas palikušas no zivīm. Pārliek zivīm.
Foto: Iveta Skaba
5. Pielej pienu tā, lai zivis un burkāni būtu apņemti.
Foto: Iveta Skaba
6. Sautē uz lēnas uguns, kamēr burkāni mīksti. Pievieno vajadzīgās garšvielas un bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem (dilles, lociņi, pētersīļi u.c.).
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

Labu apetīti!
Komentāri
Uz augšu