1. Zivis notīra, ja iespējams atbrīvo no asakām, sagriež gabaliņos.

Foto: Iveta Skaba
2. Miltus sajauc ar sāli un pipariem.

Foto: Iveta Skaba
3. Zivs gabaliņus panē sāls-miltu maisījumā un cep brūnus, kārto sautējamajā katlā.

Foto: Iveta Skaba
4. Burkānus sarīvē, sīpolu sasmalcina un apcep tajās taukvielās, kas palikušas no zivīm. Pārliek zivīm.

Foto: Iveta Skaba
5. Pielej pienu tā, lai zivis un burkāni būtu apņemti.

Foto: Iveta Skaba
6. Sautē uz lēnas uguns, kamēr burkāni mīksti. Pievieno vajadzīgās garšvielas un bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem (dilles, lociņi, pētersīļi u.c.).
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.
Labu apetīti!