Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pienā sautēta zivs

Pienā sautēta zivs

FOTO: Iveta Skaba

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Zivis (heks, putasu vai cita)
  • Piens
  • Burkāns
  • Sīpols
  • Milti
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi
  • Eļļa cepšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Zivis notīra, ja iespējams atbrīvo no asakām, sagriež gabaliņos.
    Zivis notīra, ja iespējams atbrīvo no asakām, sagriež gabali...

    FOTO: Iveta Skaba

  2. Miltus sajauc ar sāli un pipariem.
    Miltus sajauc ar sāli un pipariem.

    FOTO: Iveta Skaba

  3. Zivs gabaliņus panē sāls-miltu maisījumā un cep brūnus, kārto sautējamajā katlā.
    Zivs gabaliņus panē sāls-miltu maisījumā un cep brūnus, kārt...

    FOTO: Iveta Skaba

  4. Burkānus sarīvē, sīpolu sasmalcina un apcep tajās taukvielās, kas palikušas no zivīm. Pārliek zivīm.
    Burkānus sarīvē, sīpolu sasmalcina un apcep tajās taukvielās...

    FOTO: Iveta Skaba

  5. Pielej pienu tā, lai zivis un burkāni būtu apņemti.
    Pielej pienu tā, lai zivis un burkāni būtu apņemti.

    FOTO: Iveta Skaba

  6. Sautē uz lēnas uguns, kamēr burkāni mīksti. Pievieno vajadzīgās garšvielas un bagātīgi pārkaisa ar zaļumiem (dilles, lociņi, pētersīļi u.c.).
    Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Baklažānu rullīši ar tomātiem un mocarellu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas