-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Ābolu maizītes ar biezpienu
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
- Mīklai:
-
200 g biezpiena
-
200 g miltu
-
200 g margarīna
-
1 šķipsna/s sāls
-
1 ēd. k. pūdercukura
- Pildījumam:
-
200 g biezpiena
-
4 āboli
-
60 g cukura
-
2 olas
-
Rīvēta citrona miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
45 min.
-
Izsijātiem miltiem pievieno biezpienu, margarīnu, sāli un pūdercukuru un samīca mīklu.
-
Mīklu ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm.
-
Pa to laiku pagatavo pildījumu. Samaisa biezpienu ar cukuru, pievieno citronu miziņu un olu dzeltenumus.
-
-
Mīklu izveltnē un sagriež kvadrātiņos.
-
Uz katra liek biezpiena pildījumu un ābolu gabaliņus.
-
Kvadrātā stūrīšus atloka uz iekšpusi un piespiež.
-
Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisušām pārkaisa ar pūdercukuru.
Lai labi garšo!
FOTO: Gita Murniece-Taurina
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs