Ābolu maizītes ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g biezpiena
  • 200 g miltu
  • 200 g margarīna
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 ēd. k. pūdercukura
  • Pildījumam:
  • 200 g biezpiena
  • 4 āboli
  • 60 g cukura
  • 2 olas
  • Rīvēta citrona miziņa

Pagatavošana

45 min.
  1. Izsijātiem miltiem pievieno biezpienu, margarīnu, sāli un pūdercukuru un samīca mīklu.
  2. Mīklu ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm.
  3. Pa to laiku pagatavo pildījumu. Samaisa biezpienu ar cukuru, pievieno citronu miziņu un olu dzeltenumus.
  4. Ābolus sagriež šķēlītēs.
  5. Mīklu izveltnē un sagriež kvadrātiņos.
  6. Uz katra liek biezpiena pildījumu un ābolu gabaliņus.
  7. Kvadrātā stūrīšus atloka uz iekšpusi un piespiež.
  8. Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisušām pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 2018. gada 12. augusts 13:01
Garšīgas!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi