Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ābolu maizītes ar biezpienu

Ābolu maizītes ar biezpienu

FOTO: Gita Murniece-Taurina

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g biezpiena
  • 200 g miltu
  • 200 g margarīna
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 ēd. k. pūdercukura
  • Pildījumam:
  • 200 g biezpiena
  • 4 āboli
  • 60 g cukura
  • 2 olas
  • Rīvēta citrona miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Izsijātiem miltiem pievieno biezpienu, margarīnu, sāli un pūdercukuru un samīca mīklu.
  2. Mīklu ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm.
  3. Pa to laiku pagatavo pildījumu. Samaisa biezpienu ar cukuru, pievieno citronu miziņu un olu dzeltenumus.
  4. Ābolus sagriež šķēlītēs.
  5. Mīklu izveltnē un sagriež kvadrātiņos.
  6. Uz katra liek biezpiena pildījumu un ābolu gabaliņus.
  7. Kvadrātā stūrīšus atloka uz iekšpusi un piespiež.
  8. Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisušām pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisu...

    FOTO: Gita Murniece-Taurina

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cukini - tomātu zupa

Cukini - tomātu zupa

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes
| 8. jūlijs 16:52 8.07 16:52
10 iemesli, kāpēc nemitīgi gribas ēst
Kā to labot?
| 7. jūlijs 15:33 7.07 15:33
6 būtiskas kļūdas, marinējot gurķus
Svarīgi, lai burciņas ilgi glabātos

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas