Ābolu maizītes ar biezpienu

3 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g biezpiena
  • 200 g miltu
  • 200 g margarīna
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 ēd. k. pūdercukura
  • Pildījumam:
  • 200 g biezpiena
  • 4 āboli
  • 60 g cukura
  • 2 olas
  • Rīvēta citrona miziņa

Pagatavošana

45 min.
  1. Izsijātiem miltiem pievieno biezpienu, margarīnu, sāli un pūdercukuru un samīca mīklu.
  2. Mīklu ieliek ledusskapī uz 15 minūtēm.
  3. Pa to laiku pagatavo pildījumu. Samaisa biezpienu ar cukuru, pievieno citronu miziņu un olu dzeltenumus.
  4. Ābolus sagriež šķēlītēs.
  5. Mīklu izveltnē un sagriež kvadrātiņos.
  6. Uz katra liek biezpiena pildījumu un ābolu gabaliņus.
  7. Kvadrātā stūrīšus atloka uz iekšpusi un piespiež.
  8. Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisušām pārkaisa ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Liek uz pannas un cep apmēram 20-25 minūtes. Nedaudz atdzisu...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ināra 12. augusts 13:01
Garšīgas!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize