Rīsu kroketes

Sastāvdaļas

  • 300 g rīsu
  • 50 g sviesta
  • 20 g sāls
  • 60 g siera
  • 150 g eļļas
  • 2 olu dzeltenumi
  • Panēšanai
  • 50 g miltu
  • 2 olas
  • 150 g rīvmaizes

Pagatavošana

1 min.
  1. Rīsus labi nomazgā ,sautē ūdenī,kam pievienots sviests un sāls.Kad rīsi gatavi,tiem ļpievieno olu dzeltenumus un rīvētu sieru,izmaisa un ļauj atdzist.No masas veido kroketes,apviļā miltos,iemērc sakultā olā,panē rīvmaizē un cep karstā eļļā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi