Rabarberu lapu zupa ar ribiņām

Sastāvdaļas

  • Smalki sagrieztas rabarberu lapas
  • 1 kg žāvētu ribiņu
  • 1 saujiņa grūbu
  • 3 cieti vārītas olas
  • 3 kartupeļi
  • Sāls
  • Skābs krējums
  • 3-4 l ūdens

Pagatavošana

70 min.
  1. Varīa ribiņas 3-4 l ūdens.
  2. Pēc kāda laika pievienot grūbas vēl pavāra, līdz grūbas teju mīkstas.
  3. Pievieno kartupeļus - kubiņos, vāra līdz tie teju mīksti.
  4. Beigās, kad viss gatavs, pievieno smalki sakapātas rabarberu lapas, pavāra vēl kādas 5 min.
    Pasniedz ar sakapātām, cieti novārītām olām, kuru daudzumu pēc vēlēšanās pieliek katrs atsevišķi, un skābu krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aina 2011. gada 5. jūnijs 08:12
Lapas pirms likšanas katlā ieteicams pārliet ar verdošu ūdeni - noplaucēt.
Anita 2010. gada 11. maijs 22:26
zupa patiešām ļoti laba, pieliec vēl klāt nātru lapiņas būs vēl gardāka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi