Rabarberu lapu zupa ar ribiņām

Sastāvdaļas

  • Smalki sagrieztas rabarberu lapas
  • 1 kg žāvētu ribiņu
  • 1 saujiņa grūbu
  • 3 cieti vārītas olas
  • 3 kartupeļi
  • Sāls
  • Skābs krējums
  • 3-4 l ūdens

Pagatavošana

70 min.
  1. Varīa ribiņas 3-4 l ūdens.
  2. Pēc kāda laika pievienot grūbas vēl pavāra, līdz grūbas teju mīkstas.
  3. Pievieno kartupeļus - kubiņos, vāra līdz tie teju mīksti.
  4. Beigās, kad viss gatavs, pievieno smalki sakapātas rabarberu lapas, pavāra vēl kādas 5 min.
    Pasniedz ar sakapātām, cieti novārītām olām, kuru daudzumu pēc vēlēšanās pieliek katrs atsevišķi, un skābu krējumu.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aina 2011. gada 5. jūnijs 08:12
Lapas pirms likšanas katlā ieteicams pārliet ar verdošu ūdeni - noplaucēt.
Anita 2010. gada 11. maijs 22:26
zupa patiešām ļoti laba, pieliec vēl klāt nātru lapiņas būs vēl gardāka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas