Salāti ''pienenīte

Sastāvdaļas

  • 1 kārba zivju konservu dabīgajā sulā ar eļlas piedevu,4 vārītas olas,2-4 vārīti burkāni,3 vārīti kartupeļi,2 sīpoli,krējums,majonēze,lociņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Konservus ar dakšiņu sasmalcina,sīpolus smalki sagriež,olu baltumus,burkānus,kartupeļus,olu dzeltenumus sarīvē uz rupjās sakņu rīves.
  2. Sagatavo krējuma-majonēzes mērci.Kārto
  3. stikla traukā kārtām.
  4. kārtā - sasmalcinātie konservi,
  5. kārtā - olu baltumi,
  6. kārtā - burkāni,
  7. kārtā - sīpoli.
  8. Katru kārtu pārslaka ar krējuma-majonēzes
  9. mērci.
  10. kārtā - kartupeļi,kurus bagātīgi pārlej ar
  11. krējuma-majonēzes mērci.
  12. kārtā - olu dzeltenumi un lociņi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi