Vista ar garnelēm uz dillēm

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Garneles
  • Dilles
  • Sāls
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileja sagriež šķēlēs (tā kā priekš karbonādēm). Izklapē un apber ar garšvielām.
  2. Vienaa pusee liek mazu, mazu saujiņu garneles un dilles.
  3. Pārloka.
  4. Panē miltos un olā un cep.
  5. Kad jau gatava, panā ielej nedaudz ūdens, uzliek vāku un pasautē.
  6. Gatavs.
  7. Pasniedz ar citronu mērci, kuru ir iespējams nopirkt veikalā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi