Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Mēle želejā svētku galdam

Mēle želejā svētku galdam

FOTO: Shutterstock.com

Mēle želejā svētku galdam. Īpaši labi garšo, pasniegta ar mārrutkiem, sinepēm vai šļuku etiķa.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g teļa vai cūkas mēle
  • 3 marinēti gurķi
  • 3 glāze/s buljona
  • 3 tējk. želatīns iuzbriedināts un izkausēts)
  • Zaļie zirnīši
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Garšvielās izvārītu un nomizotu mēli sagriež un sakārto lēzenos traukos pamīšus ar marinētiem gurķiem, kuri sagriezti šķēlēs, un zaļajiem zirnīšiem.
  2. Pārlej ar buljonu, kurā izšķīdināts želatīns. Liek ledusskapī sarecēt.
    Pārlej ar buljonu, kurā izšķīdināts želatīns. Liek ledusskap...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas