Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Puķkāpostu krēmzupa

Puķkāpostu krēmzupa

FOTO: PantherMedia/ScanPix

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg puķkāposta
  • 1 l piena
  • 1 paciņa kausētā siera
  • Sāls
  • Zaļumi pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Puķkāpostus sālsūdenī izvāra mīkstus, tad tos blenderī sasmalcina putrā.
  2. Ieteicams dažas rozetītes atstāt veselas, lai pēc tam būtu, ko ielikt gatavajā zupā.
  3. Sasmalcināto masu liek atpakaļ katlā, pielej pienu un karsē, līdz vārā.
  4. Kad tas izdarīts, katlu noceļ no uguns un pa karotei un cītīgi maisot pievieno kausēto sieru.
  5. gatavo zupu pēc izvēles pārkaisa ar zaļumiem (dillēm u.c.)
  6. Ēd gan siltu, gan aukstu. Vislabāk kopā ar kādu gaļas maizīti.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zirņu - sakņu biezzupa

Zirņu - sakņu biezzupa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas