Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Dzērveņu mērce

Dzērveņu mērce

FOTO: Depositphotos.com

Šī ir klasiskā amerikāņu mērce, ko lieto kopā ar tītaru. Var ēst arī uz maizes kā ievārījumu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g g cukura
  • 240 ml apesīnu sulas [vēlams svaigas]
  • 340 g svaigu dzērveņu
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

300 min.
  1. Uz pannas vai katliņā uzkarsē un sajauc apelsīnu sulu ar cukuru.
  2. Pievieno dzērvenes, karsē līdz dzērvenes ''sprēgā'''(aptuveni 10 min.).
  3. Noņem no uguns, iemaisa nedaudz sāls, piparu un atdzesē vismaz 5 stundas. Atdziestot mērce sabiezēs.

    Lai labi garšo!
    Noņem no uguns, iemaisa nedaudz sāls, piparu un atdzesē vism...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas