Dzērveņu mērce

Dzērveņu mērce
Foto: Depositphotos.com
Šī ir klasiskā amerikāņu mērce, ko lieto kopā ar tītaru. Var ēst arī uz maizes kā ievārījumu.

Sastāvdaļas

  • 200 g g cukura
  • 240 ml apesīnu sulas [vēlams svaigas]
  • 340 g svaigu dzērveņu
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 šķipsna/s piparu

Pagatavošana

300 min.
  1. Uz pannas vai katliņā uzkarsē un sajauc apelsīnu sulu ar cukuru.
  2. Pievieno dzērvenes, karsē līdz dzērvenes ''sprēgā'''(aptuveni 10 min.).
  3. Noņem no uguns, iemaisa nedaudz sāls, piparu un atdzesē vismaz 5 stundas. Atdziestot mērce sabiezēs.

    Lai labi garšo!
    Noņem no uguns, iemaisa nedaudz sāls, piparu un atdzesē vism...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Ilze 2013. gada 22. oktobris 16:39
Paldies, ka ir tada majas lapa kur var atrast visu, kas nepieciesams . Mans virs par to ir loti priecigs :)

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi