Soļanka ar 4 veidu gaļām

Soļanka ar 4 veidu gaļām
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 200 g liellopa gaļas ar kauliņu
  • 1 tvaicēta šķiņķa (der arī kūpināts)
  • 30 g vārītu nieru (var arī vairāk)
  • 3-4 desiņas, cīsiņi pēc izvēles
  • 1 sīpols
  • 1 tējk. sviesta
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 3 sālīts gurķītis
  • 2 tomāti
  • 40 g kaperu
  • 20 g olīvu
  • 2 šķēle/s citrona
  • Sāls
  • Pipari
  • Krējums

Pagatavošana

100 min.
  1. Gaļas gabaliņu novāra, ņem laukā, un sagriež strēmelītēs. Tā pat šķiņķi un nierītes.
  2. Sakapātu sīpolu apcep sviestā un iejauc tomātu pastā.
  3. Gurķīti nomizo, izņem sēklas un sagriež gabaliņos.
  4. Sagriezto gaļu, šķiņķi un nierītes liek katliņā, pievieno tomātu, garšvielas, sagrieztas desiņas un pārlej ar buljonu no gaļas, un uzvāra.
  5. Nogriež mazāku uguni un vāra vēl 5 – 10 minūtes.
  6. Gatavā soļankā liek olīvas, kaperus, citronu, pārkaisa ar zaļumiem.
    Pasniedz ar krējumu, papildus citronu un kaperiem.

    Lai labi garšo!
    Gatavā soļankā liek olīvas, kaperus, citronu, pārkaisa ar za...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

ļena 2016. gada 5. aprīlis 13:59
veseliga zupa.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas