Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Soļanka ar 4 veidu gaļām

Soļanka ar 4 veidu gaļām

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 200 g liellopa gaļas ar kauliņu
  • 1 tvaicēta šķiņķa (der arī kūpināts)
  • 30 g vārītu nieru (var arī vairāk)
  • 3-4 desiņas, cīsiņi pēc izvēles
  • 1 sīpols
  • 1 tējk. sviesta
  • 1 ēd. k. tomātu pastas
  • 3 sālīts gurķītis
  • 2 tomāti
  • 40 g kaperu
  • 20 g olīvu
  • 2 šķēle/s citrona
  • Sāls
  • Pipari
  • Krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Gaļas gabaliņu novāra, ņem laukā, un sagriež strēmelītēs. Tā pat šķiņķi un nierītes.
  2. Sakapātu sīpolu apcep sviestā un iejauc tomātu pastā.
  3. Gurķīti nomizo, izņem sēklas un sagriež gabaliņos.
  4. Sagriezto gaļu, šķiņķi un nierītes liek katliņā, pievieno tomātu, garšvielas, sagrieztas desiņas un pārlej ar buljonu no gaļas, un uzvāra.
  5. Nogriež mazāku uguni un vāra vēl 5 – 10 minūtes.
  6. Gatavā soļankā liek olīvas, kaperus, citronu, pārkaisa ar zaļumiem.
    Pasniedz ar krējumu, papildus citronu un kaperiem.

    Lai labi garšo!
    Gatavā soļankā liek olīvas, kaperus, citronu, pārkaisa ar za...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Svaigās tortiljas ar vistas gaļu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas