Kartupeļu gulašs ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • 2 kg kartupeļi
  • 50 gr speķis
  • 1 liels sīpols
  • 150 gr maltā gaļa
  • Ķimenes
  • Skābais vai svaigais krējums
  • Milti
  • Garšvielas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus izvāra gandrīz gatavus, sagriež biezās šķēlēs. Speķi sagriež un kopā ar sīpolu apbrūnina stipri brūnu. Atsevišķi nelielā eļļas daudzumā pagrauzdē miltus, ķimenes. Sajauc visu kopā ar kartupeļiem un uz lēnas pasutina 5 minūtes, tad piejauc malto gaļu, garšvielas, krējumu un sautē 15-20 minūtes, līdz gaļa gatava.
  2. Pasniedz ar dārzeņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi