Ķirbju saldā zupa

Sastāvdaļas

  • 500 g ķirbju
  • 1 glāze ūdens
  • 2 glāzes piena
  • 2 ēdamk. kviešu miltu
  • 1 ēdamk. citronu miziņu
  • 3 ēdamk. smalkā cukura
  • 2 ēdamk. sviesta
  • 1 tējk. kanēļa
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

90 min.
  1. Ķirbjus sagriež sīkos gabaliņos un sautē nelielā sālsūdens daudzumā, pēc tam izberž caur sietu. Aplej ar pienu, pieliek nedaudz apceptu miltu, cukuru un sarīvētu citrona miziņu. Pasniedzot zupā ieliek sviestu un sasmalcinātu kanēli. Miltu vietā zupai var pielikt mannu, tad zupa būs biezāka un sātīgāka.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi