Ar malto gaļu pildītas kartupeļu pankūkas

Ar malto gaļu pildītas kartupeļu pankūkas
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 6 kartupeļi
  • 2 olas
  • 400 g maltās gaļas
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

40 min.
  1. Sarīvē kartupeļus, nospiež lieko sulu. Pieliek garšvielas, olas un samaisa.
  2. Sajauc malto gaļu ar sāli un pipariem, var pievienot arī sasmalcinātu ķiploku.
  3. Kad panna sakarsusi, liek virsū uz pannas pirmo kārtu pankūku masas, pirmās kārtas masai uzliek kārtu maltās gaļas, tad atkal kartupeļu.
  4. Pankūkas cep vai nu uz mērenas uguns bieži grozot, lai izcepas gaļa vai arī apcep zeltainas un tad ieliek uz 15 minūtēm cepeškrāsnī.
    Pasniedz karstas ar krējumu vai sviestu.

    Labu apetīti!
    Pankūkas cep vai nu uz mērenas uguns bieži grozot, lai izcep...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi