Rupjmaizes zupa ar klimpām

Sastāvdaļas

  • 200 g rupjmazes
  • Sīpols
  • Ķiploka daiviņa
  • Ēdamkarote kausēta sviesta
  • 400 g konservētu tomātu
  • 750 ml vistas buljona
  • 2 olu baltumi
  • Sāls
  • Malti melnie pipari
  • Baziliks (svaigs vai kaltēts)
  • 30 g rīvēta Gauda siera
  • 125 ml saldā krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolu un ķiploku notīra, sasmalcina un apcep sakarsētā sviestā caurspīdīgus. Maizi sasmalcina, pievieno sīpoliem un apcep. Pievieno tomātus un buljonu, vāra 15 minūtes. Zupu sasmalcina ar blenderu, pievieno saldo krējumu, sāli un piparus. Klimpām olbaltumus saputo ar šķipsniņu sāls. Olbaltumā iecilā baziliku un sieru. Masu ņem ar divām karotītēm, lēni liek verošā ūdenī un vāra 4 minūtes. Klimpas ar putukaroti izņem no ūdens, notecina un pievieno zupai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi