Labie speķa pīrādziņi

2005. gada 1. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
80 min
1. Speķi sīki sakapā ar sīpoliem, pieliek piparus.
2. Gatavo rauga mīklu: Izkausē sviestu, uzsilda pienu, tajā iemaisa raugu, pievieno miltus, sāli. Mīca, līdz mīkla atlec no rokām.
3. Gatavo pīrādziņus kā ierasts - mīklas pikucīti izspaida, lai iegūu aplīti, liek speķa pildījumu, loga ciet, veidojot pusmēnestiņu.
4. Atstāj pīrādziņus uzrūgt.
5. Uzkarsē krāsni 210 – 220 °C temperatūrā.
6. Pirms pīrādziņus liek krāsnī, pārsmērē ar sakultu olu. Cep 15-20 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu