Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pīlādžu un ābolu ievārījums

Pīlādžu un ābolu ievārījums

FOTO: Depositphotos.com

Pagatavošanas laiks norādīts bez pīlādžu mērcēšanas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg pīlādžu
  • 1 kg ābolu
  • 0.5 l ūdens
  • 2 kg cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

250 min.
  1. Pīlādžus 24 stundas mērcē aukstā ūdenī, tad 15 minūtes blanšē.
  2. Sagatavo cukura sīrupu.
  3. Ābolus nomizo, sagriež pabiezās šķēlēs, met aukstā sīrupā. Pievieno sagatavotās ogas, ļauj 2-3 stundas pastāvēt.
  4. Vāra uz lēnas uguns, līdz ievārījums kļūst biezs un āboli vēl nav pavisam izjukuši. Karstu pilda burkās, uzliek plasmasas vāciņus.

    Lai labi garšo!
    Vāra uz lēnas uguns, līdz ievārījums kļūst biezs un āboli vē...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Svaigi tomāti ar ķiplokiem ziemai

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA