Pīlādžu un ābolu ievārījums

Pīlādžu un ābolu ievārījums
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošanas laiks norādīts bez pīlādžu mērcēšanas.

Sastāvdaļas

  • 1 kg pīlādžu
  • 1 kg ābolu
  • 0.5 l ūdens
  • 2 kg cukura

Pagatavošana

250 min.
  1. Pīlādžus 24 stundas mērcē aukstā ūdenī, tad 15 minūtes blanšē.
  2. Sagatavo cukura sīrupu.
  3. Ābolus nomizo, sagriež pabiezās šķēlēs, met aukstā sīrupā. Pievieno sagatavotās ogas, ļauj 2-3 stundas pastāvēt.
  4. Vāra uz lēnas uguns, līdz ievārījums kļūst biezs un āboli vēl nav pavisam izjukuši. Karstu pilda burkās, uzliek plasmasas vāciņus.

    Lai labi garšo!
    Vāra uz lēnas uguns, līdz ievārījums kļūst biezs un āboli vē...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi