Karstais vīns ar upeņu sulu

Sastāvdaļas

  • 75 l sausā sarkanvīna
  • 5 l upeņu sulas
  • Miziņas, kas iegūtas no viena apelsīna
  • 2 kanēļa standziņas
  • 5 krustnagliņas
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • Sauja rozīņu

Pagatavošana

10 min.
  1. Visu liek emaljētā katliņā, maisot izšķīdina cukuru, un karsē gandrīz līdz vārīšanās temperatūrai.
  2. Noņem no uguns , uzliek vāciņu un ļauj tam visam savstarpēji "saprasties".
  3. Pēc 10 minūtēm lejam krūzītēs un sasildām sevi un draugus šajā tumšajā un drēgnajā laikā.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Dzērieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi