Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kāpostu kotletes 5

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kāpostu
  • ½ gl. mannas
  • 1 sīpols
  • 3 olas
  • 20 g sviesta
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • Cepšanai sviests vai augu eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Uz sakņu rīves sarīvētus kāpostus ar koka stampiņu sastampā, līdz rodas šķidrums, tad sautē uz mazas liesmas, kamēr šķidrums iztvaiko.
  2. Kāpostiem pieliek mannu un 15–20 minūtes karsē (masa sāk atlēkt no katla malām). Masu nedaudz atdzesē, pieliek sasmalcinātu, sviestā apceptu sīpolu, sāli, olas, samaisa.
  3. No masas veido mazas kotletes, apviļā rīvmaizē un cep gaiši brūnas. Kotletes pasniedz, pārlietas ar kausētu sviestu, ar sēņu vai krējuma mērci.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Aliču kompots

Aliču kompots

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas