Šnicele ar saldo krējumu un sieru

Sastāvdaļas

  • 500 g sīpolu
  • 600 g cūkgaļas (vislabāk — kakla karbonādes)
  • 200 g siera
  • 200 ml saldā krējuma
  • 150 g skābā krējuma
  • 250 ml baltvīna
  • 2 tējkarotes sausā buljona
  • 1 tējkarote ķiploku sāls
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs, pārkaisa ar sāli un pipariem un sakarsētā pannā apcep no abām pusēm. Liek cepešveidnē.
  2. Pannas šķidrumā apcep plānās šķēlēs sagrieztus sīpolu gredzenus.
  3. Saldo krējumu samaisa ar skābo krējumu, baltvīnu, buljonu un ķiploku sāli.
  4. Uz šnicelēm kārto apceptos sīpolu gredzenus, pārkaisa ar sāli un pipariem, pārlej mērci un uzkaisa rīvētu sieru. Cep izkarsētā cepeškrāsnī 200°C temperatūrā 20 minūtes.
  5. Kartupeļus novāra un samīca. Biezenim pievieno spinātus, siltu pienu, sviestu un sablenderē.
  6. Uz šķīvja kārto šniceles un kartupeļu biezeni.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi