Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Liepājas ābolu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 3 olu dzeltenumi
  • 200 g sviesta
  • 100 g cukura
  • ½ tējkarotes briežraga sāls
  • 600 g ābolu
  • 100 -200 g cukura
  • ½ tējkarotes kanēļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus ar cukuru un sviestu saputo, samīca ar miltiem, kas sajaukti ar briežraga sāli, izrullē.
  2. Ābolus sagriež šķēlītēs, pārkaisa ar cukuru, kas sajaukts ar kanēli, un atstāj 1-2 stundas. Sagatavotos ābolus pārliek pār mīklu, virsū uzliek sietiņu no atlikušās mīklas, cep gaiši brūnus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas