Liepājas ābolu kūka

Sastāvdaļas

  • 300 g miltu
  • 3 olu dzeltenumi
  • 200 g sviesta
  • 100 g cukura
  • ½ tējkarotes briežraga sāls
  • 600 g ābolu
  • 100 -200 g cukura
  • ½ tējkarotes kanēļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus ar cukuru un sviestu saputo, samīca ar miltiem, kas sajaukti ar briežraga sāli, izrullē.
  2. Ābolus sagriež šķēlītēs, pārkaisa ar cukuru, kas sajaukts ar kanēli, un atstāj 1-2 stundas. Sagatavotos ābolus pārliek pār mīklu, virsū uzliek sietiņu no atlikušās mīklas, cep gaiši brūnus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi