Buka gaļas šmoris

Sastāvdaļas

  • Buka gaļas mīkstums(ciskas gabals)
  • Ķiploki
  • Olīveļļa
  • Medījumu garšv
  • Pipari
  • Knorr delikat šķidrā garšviela

Pagatavošana

120 min.
  1. Sagriež gaļu biezās šķēlās,tad ņem katru gabaliņu ieziež ar olīveļļu un garšvielām ,visu liek lielā bļodā piespiež ķiploku un pēc garšas pielej Knorr šķidro garšvielu .Kārtīgi visu apmaisa un liek leduskapī uz 12st.
  2. Tad gaļu kārto pīļpannā pārlej ar vārošu ūdeni(lai gaļa pusē ir ūdenī).
  3. Šmorē 1.5-2st. uz lēnas uguns(var pievienot vārīšanā laikā vēl nedaudz ūdens).No šķidruma kas paliek pāri iznāk burvīga mērce.

Komentāri

Līga 2012. gada 27. jūlijs 13:18
iesaku izbēģināt ar kaltētām baravikām, ķiplociņiem, lauru lapas, pipari un sāls.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi