Bifšteks ar sīpoliem

Sastāvdaļas

  • 700 -900g gaļas
  • 40 g biezas sīpolu mērces
  • 60 g miltu
  • 1 t.k. sāls
  • ¼ t.k. pipari

Pagatavošana

40 min.
  1. Sajauc daļu miltu, sāli un piparus, ar šo maisījumu no abām pusēm ierīvē gaļu, sagriež šķēlēs un liek ugunsizturīgā stikla katliņā, uzkaisa atlikušos miltus. Sīpolu mērci atšķaida ar ūdeni un pārlej gaļai. Ar vāku apsegtā traukā karsē apmēram 30 minūtes, līdz gaļa mīksta. Gaļu cepšanas laikā vairākas reizes apgroza un uzlej tai mērci.
  2. Diemžēl savā recepšu grāmatā nevaru izlasīt, cik grādos tā jāgatavo.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi