Teļa gaļa plūmju mērcē

Sastāvdaļas

  • 500 gr teļa gaļas
  • Žāvētas plūmes
  • Saldais krējums
  • Milti
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Žāvētās plūmes sakapā un aplej ar verdošu ūdeni.
  2. Teļa gaļu sagriež plānās šķēlītes, uzber sāli, piparus un viegli apcep. Pielej klāt noplaucētās plūmes un nedaudz pasautē. Pēc tam lej klāt saldo krējumu, pievieno sāli pēc garšas un mērci nedaudz iebiezina ar miltiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi