Sautēti kabači ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • Maltā gaļa 300-400gr
  • Sīpols
  • Eļļa cepšanai
  • Kabači nelieli 3
  • Vegeta pēc garšas
  • Krējums
  • Ūdens ap 100gr

Pagatavošana

1 min.
  1. pannā apcep malto gaļu ar sagrieztiem sīpoliem,pievieno bez mizām un sēklām sagrieztus kubiciņos kabačus,pievieno ūdeni ,vegetu,samaisa,uzliek vāku,pasautē kamēr kabači caurspīdīgi un neizjukuši.pirms pasniegšanas pievieno krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi