Vistas fiteja ķimeņu mērcē

Sastāvdaļas

  • Vistas fileja
  • Sinepes
  • Ķimenes
  • Saldais krējums
  • Sīpols
  • Sāls
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Vistas fileju sagriež palielos gabalos , apmērcē sinepēs un apcep brūnu ( vislabāk to darīt uz vokpannas).
  2. Liek katliņā,pieliek sāli pēc garšas ,veselu sīpolu , ķimenes un pārlej ar saldo krējumu tā ,lai gaļa būtu apņemta.
  3. Ķimeņu proporcijas ņemu šādas - uz 250 gramiem krējuma tējkarote ķimeņu( bez kaudzītes).
  4. Gaļu sautē līdz tā mīksta. Ja ir vēlēšanās, beigās var uztumēt ar miltiem.
  5. Labi garšo ar rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi