Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Vistas un rīsu zupa

Vistas un rīsu zupa

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 - 400 g vistas ar kaulu
  • 3 burkāni
  • 3 kartupeļi
  • 1 sauja rīsu
  • Dilles
  • Sāls
  • Pipari
  • 2 - 3 l ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Katlā uzvāra ūdeni, pievieno vistu. Sagaida, kas vista uzvāras - noputo.
  2. Pievieno sagrieztos burkānus burkānus un garšvielas.
  3. Vāra kamēr vista un burkāni pusmīksti, pievieno nomazgātus rīsus un kartupeļus.
  4. Vāra līdz kartupeļi un rīsi gandrīz gatavi. Izņem, atkaulo vistu un liek atpakaļ katlā.
  5. Pievieno vēl sasmalcinātas dilles, pavāra 5 min., pagaršo, ja vajag pievieno to.
  6. Pasniedz zupu ar izšķīdinātu krējumu un svaigiem lociņiem.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas