Šašliks "Grilējam!"

Šašliks "Grilējam!"
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Grila ēdienu
Verot gaļu uz iesmiem, noņem lielākās lauru lapas un never sīpolus, jo tie sadeg.

Sastāvdaļas

  • 2 kg cūkgaļas - šķiņķa vai lāpstiņas
  • 3 lieli sīpols
  • 1 citrons
  • 1 paciņa majonēzes
  • 4 lauru lapas
  • Sāls,pipari

Pagatavošana

150 min.
  1. Gaļu sagriež ierastajā šašlika izmērā.
  2. Sīpolus sagriež ripiņās, lauru lapas sadrupina un pievieno gaļai.
  3. Visam pieber sāli, piparus, pielej majonēsi un pārslaka ar citrona sulu, izvairoties no sēkliņām.
  4. Visu rūpīgi samaisa un atstāj marinēties 2 stundas istabas temperatūrā vai ilgstošāku laiku, bet tad noteikti ledusskapī.
    Grilē kā ierasts.

    Lai labi garšo!
    Visu rūpīgi samaisa un atstāj marinēties 2 stundas istabas t...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni