Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ačgārnā ābolu kūka jeb apple crisp

Ačgārnā ābolu kūka jeb apple crisp

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g brūnā cukura
  • 90 g miltu
  • 60 g auzu pārslu
  • 1/2 tējk. kanēļa
  • 100 g mīksta sviesta
  • 800 g skābu ābolu
  • Sviests formai
  • Saldais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Uzkarsē cepeškrāsni 170°C (ar ventilatoru, parasto apm. 190°C).
  2. Brūno cukuru, miltus, auzu pārslas, sviestu un kanēli sastrādā drumstalās. Varbūt vajadzēs vairāk auzu pārslas un miltus. Kanēlis pēc garšas.
  3. Ābolus nomizo, sagriež šķēlēs.
  4. Cepšanas formu ieziež ar sviestu, apakšā kārto ābolus, pa virsu sabirdina drumstalas. Cep apm. 30 min.
  5. Servē karstu ar saldējumu.
    Variants: var servēt ar putukrējumu.

    Lai labi garšo!
    Servē karstu ar saldējumu. 
Variants: var servēt ar putukrē...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rūjas salāti

Rūjas salāti

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas