-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Ačgārnā ābolu kūka jeb apple crisp
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
200 g brūnā cukura
-
90 g miltu
-
60 g auzu pārslu
-
1/2 tējk. kanēļa
-
100 g mīksta sviesta
-
800 g skābu ābolu
-
Sviests formai
-
Saldais krējums
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Uzkarsē cepeškrāsni 170°C (ar ventilatoru, parasto apm. 190°C).
-
Brūno cukuru, miltus, auzu pārslas, sviestu un kanēli sastrādā drumstalās. Varbūt vajadzēs vairāk auzu pārslas un miltus. Kanēlis pēc garšas.
-
Ābolus nomizo, sagriež šķēlēs.
-
Cepšanas formu ieziež ar sviestu, apakšā kārto ābolus, pa virsu sabirdina drumstalas. Cep apm. 30 min.
-
Servē karstu ar saldējumu.
Variants: var servēt ar putukrējumu.
Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs