Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ačgārnā ābolu kūka jeb apple crisp

Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
50 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni 170°C (ar ventilatoru, parasto apm. 190°C).
2. Brūno cukuru, miltus, auzu pārslas, sviestu un kanēli sastrādā drumstalās. Varbūt vajadzēs vairāk auzu pārslas un miltus. Kanēlis pēc garšas.
3. Ābolus nomizo, sagriež šķēlēs.
4. Cepšanas formu ieziež ar sviestu, apakšā kārto ābolus, pa virsu sabirdina drumstalas. Cep apm. 30 min.
5. Servē karstu ar saldējumu.
Variants: var servēt ar putukrējumu.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Komentāri
Uz augšu