Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Pīlādžu-ābolu sulas želeja

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 800 g pīlādžu sulas
  • 200 g ābolu sulas
  • 1.5 kg cukura
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pīlādžu ogas iztvaicē caur tvaicējamo katlu, sulu uzvāra un noputo biezumus. Pievieno ābolu sulu, pieber cukuru un pavāra minūtes 15, lej burkās un novieto vēsā vietā. Siltā vietā želeja nesaželēsies. Šī želeja ir maigāka par tīru pīlādžogu želeju, bet ļoti, ļoti garšīga.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas