Pīlādžu-ābolu sulas želeja

Sastāvdaļas

  • 800 g pīlādžu sulas
  • 200 g ābolu sulas
  • 1.5 kg cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Pīlādžu ogas iztvaicē caur tvaicējamo katlu, sulu uzvāra un noputo biezumus. Pievieno ābolu sulu, pieber cukuru un pavāra minūtes 15, lej burkās un novieto vēsā vietā. Siltā vietā želeja nesaželēsies. Šī želeja ir maigāka par tīru pīlādžogu želeju, bet ļoti, ļoti garšīga.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi