Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ātrā ābolu kūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 olas
  • 1 glāze cukura
  • ¾ glāzes miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • Āboli
  • Sviests
  • Kanēlis
  • (50 g cukura)
  • (200 g saldais krējums)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizo un sagriež ābolus šķēlītēs vai daiviņās. Ābolus vajag tik daudz, lai nosegtu cepamās formas pamatni.
  2. Ieziež cepamo formu ar sviestu un izkārto ābolus. Pa virsu uzkaisa kanēli. Ja āboli skābi, tos pārkaisa ar 50 g cukura.
  3. Olas sakuļ ar cukuru un miltiem, kas sajaukti ar cepamo pulveri.
  4. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem (aptuveni).
  5. Mīklu pārlej āboliem un formu liek cepties krāsnī 20 - 30 minūtes. Jāseko līdzi, lai nepiedeg.
  6. Var pasniegt karstu kopā ar putukrējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas