Otrās dienas gurķi

Sastāvdaļas

  • Gurķi
  • Dilles ar ziediem
  • Upeņu lapas
  • Ķiploki
  • Mārrutku saknīte vai lapas
  • 1 l.ūdenim-2ēdk.sāls,2ēdk.cukurs

Pagatavošana

1 min.
  1. emaljētā traukā nokārto gurķus ,apakšā un virsū liek dilles,upeņu lapas,mārrutku saknīte vai lapas,ķiplokus(ķiplokus ļoti daudz nevajag-apm.uz spaini var iztikt līdz 8-10 daiviņas)pārlej ar karstu vārītu ūdeni ar sāli un cukuru.virs gurķiem liek apgāztu lēzenu šķīvi,virsū slogu(mājas apstākļos es liku slogam burku ar ūdeni).otrā dienā var ēst gurķus.ūdens daudzumu ņemt neatkarīgi no tā cik daudz gurķu.ūdenim jābūt virs gurķiem.

Komentāri

Kaspars 2009. gada 6. augusts 12:54
Vo šitas i pa riktīgo, tā ka tais pie vetiņiem !!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi