Ābolu desa

Sastāvdaļas

  • 1 desas līkums
  • 2 sasmalcināti sīpoli
  • Rozmarīns
  • Āboli plānās šķēlēs
  • 100 ml ūdens
  • 3 ē.k. čillija mērces
  • Rīvēts siers

Pagatavošana

20 min.
  1. Desai noņem apvalku un dziļi iegriež tā, lai ripiņas turētos kopā. Liek ietaukotā veidnē. Sinepes samaisa ar šķipsniņu rozmarīna, sasmalcinātiem sīpoliem un uzsmērē desai. Katrā iegriezumā liek šķēlīti ābola. Desu aplaista ar čillija un ūdens maisījumu. Apkaisa ar sieru. Cep 20 min. 200 oC.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi