Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 250 g kviešu miltu
  • 150 g margarīna
  • 1 tējkarote cukura
  • Vanilīns
  • Pildījumam
  • 1 kg ķirbju
  • 100 g cukura
  • 2 olas
  • 2 ēdamkarotes saldā krējuma
  • 2 ēdamkarotes konjaka
  • ½ tējkarote kanēļa
  • 1 tējkarote rīvētu citrona miziņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mīklai margarīnu saputo ar cukuru, sāli, miltiem un patur 1 stundu vēsumā.
  2. Ķirbi nomizo, sagriež 1 cm biezās šķēlēs un cepeškrāsnī mērenā siltumā cep 1 stundu, pēc tam izrīvē caur sietu (iznāk 1 glāze ķirbju masas). Cukuru saputo ar olu dzeltenumiem, pievieno garšvielas, konjaku, krējumu, ķirbju masu un beigās iecilā saputotu olu baltumu.
  3. Mīklu izveltnē apm. 0,5 cm biezumā, liek pannā tā, lai pannas malas būtu pārklātas ar mīklu, pilda ar ķirbju masu. Cep cepeškrāsnī - pirmās 10 min. stiprā karstumā, tad temperatūru samazina un cep vēl 30 minūtes.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas vai tītara gaļas kotletes

Vistas vai tītara gaļas kotletes

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas