Krēms ''tutti frutti

Sastāvdaļas

  • ½ glāze kafijas krējuma
  • 60 g cukura
  • 1 glāze putukrējuma
  • 3 olu dzeltenumi
  • 200 g augļu (ķirši, bumbieri, aprikozes, ananasi)
  • 2 tējk. želatīna
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Kafijas krējumu, cukuru, olu dzeltenumus un vanilīnu sakuļ un, nepārtraukti maisot, sabiezina karstā ūdens peldē. Atdzesē. Pievieno putukrējumu, svaigus vai konservētus augļus un aukstā ūdenī uzbriedinātu, pēc tam izkausētu želatīnu. Pilda formās, vēsumā sarecina.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi