Pupiņu karijs

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 bundžiņa sarkano pupiņu
  • 500 g kartupeļu
  • 2 tomāti
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 5 ēdamk. augu eļļas
  • 200 g dabīgā jogurta
  • 3 -4 ēdamk. karija
  • 1 ēdamk. malta koriandra
  • 1 ēdamk. maltu ķimeņu
  • Sāls un malti melnie pipari pēc garšas
  • Kinza vai pētersīļi pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Kartupeļus sagriež apmēram 1x1cm kubiņos, tomātus applaucēt, noņemt miziņu un sagriezt palielos gabalos. Sīpolus un ķiplokus sasmalcina un apcep eļļā, tad pievieno kartupeļus un tomātus, ķimenes, koriandru, sāli un piparus. Pārliet ar apm. glāzi ūdens un sautēt apm. 15 minūtes, tad pievieno pupiņas un sautē līdz kartupeļi ir mīksti. Apmēram 2-5 minūtes pirms gatavības pievieno ar kariju samaisītu jogurtu. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi