Ķirbju ķīselis

Sastāvdaļas

  • 600 gr sarīvēts ķirbis
  • ½ litrs piens
  • 50 gr kartupeļu ciete
  • 80 gr cukurs
  • Vanilīns
  • Sāls
  • Skābena ogu mērce

Pagatavošana

1 min.
  1. Sarīvētu ķirbi atšķaida ar ½ litru piena, pievieno cukuru, vanilīnu, šķipsniņu sāls. Uzvāra. Lēni lejot un maisot, ķīselim piejauc pienā atšķaidītu kartupeļu cieti.
  2. Pasniedz ar ogu mērci.
  3. Daudzumi var tikt mainīti pēc vajadzības un garšas. Arī kartupeļu cietes daudzums pēc paša gaumes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi